Even voorstellen

Puur Veltman is opgericht door Marc Veltman. Marc is begonnen als kok in de betere restaurants: Krasnapolsky, d’Vijff Vlieghen en Vermeer (sterrenzaak) waar hij de liefde voor verse en pure ingrediënten opbouwde. Met deze kennis van hoe producten puur zouden moeten smaken is hij de levensmiddelenindustrie ingerold, waar hij in de avonduren de HAS in Den Bosch heeft gevolgd. Passie voor eerlijke en pure voeding ligt in zijn hart. De eenvoud van smaak en de kunst van het weglaten van overbodige ingrediënten (smaakherrie) is in zijn ogen een must.

Marc heeft gewerkt bij Unifine (Wijko), Honig, Heinz, Gazelle en Natudis (Wessanen). Steeds in R&D functies en de laatste 10 jaar als innovatiemanager.

Puurveltman bestaat inmiddels al weer ruim 6 jaar en heeft de afgelopen jaren heel wat producten op de markt gezet. Van totaal nieuwe concepten tot het opschonen van voeding; ofwel het wegnemen van smaakherrie (minder zout, suiker, vet en allergenen).

“Marc is een allround food-professional, die bruggen weet te bouwen tussen verschillende lagen en disciplines. Zijn creativiteit en enthousiasme zijn bijzonder aanstekelijk, waardoor hij een innovatieve omgeving creëert. Zeer communicatief en inspirerend gesprekspartner. Komt snel tot de kern en weet denkbeeldige barrières te doorbreken. En last but not least: hij zet resultaten neer.”

- Gert-Jan Bosman Managing Director at Dr. Oetker Belgium