Welkom

Puur Veltman fungeert als bruggenbouwer tussen de werelden van marketing en ontwikkeling. Van idee tot een industrieel maakbaar product. Hierbij maakt Puur Veltman gebruik van zijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven en passie voor de puurheid van voeding.

Hierdoor kunnen middelen worden ingezet als fooddesign, het faciliteren van creativiteitssessies, (interim) innovatiemanagement of het coachen op deze vlakken.

If you always do what you always did,

you'll always get what you always got.

- Albert Einstein.

Als ondernemer bent u altijd op zoek naar vernieuwing en nieuwe ideeën. Die vormen immers het succes en de toekomst van uw organisatie van morgen.
Iedereen praat over innovatie, maar wat is het nu eigenlijk?
En hoe krijgt u nu meer innovatiekracht in uw organisatie?
Er valt te vaak de dooddoener: 'hebben wij al eens gedaan, maar helaas het kan niet'.

De continue verandering van de omgeving en de snelle ontwikkeling van technologieën, vraagt om snel te schakelen en te reageren. Terwijl we juist vaak door de waan van de dag worden geleefd.
Daarom is er in de meeste organisaties geen of weinig tijd voor innovatie, wat juist de groei en de toekomst van uw organisatie is.
Leer kijken door een andere bril, even terug naar waar het allemaal omdraait, wat maakt onze organisatie of product/dienst uniek? Het loslaten van de gebaande paden en bestaande kaders, los en onbevangen kijken naar de zaak en tot de pure essentie komen van het vraagstuk.