PUURVELTMAN RECEPT
Oval Created with Sketch.

Boerenomelet

SNEL TE MAKEN
CULITEL

In dit recept:

Ingrediënten:

100 gr. gekookte aardappelen
3 eieren
1 sjalotje
50 gr. gerookt spek, julienne gesneden (dunne reepjes)
50 gr. gerookte ham
25 gr. doperwten
30 gr. room
50 gr. boter
5 gr. Bourguignonne kruidenmix
Lunch
10 minuten

Veltman's Boerenomelet

Dit recept is heerlijk voor tijdens de lunch of als ontbijt! Ontdek nieuwe smaaksensaties die je nog nooit eerder hebt beleefd. Bekijk ook de andere recepten van Puur Veltman. Veel recepten zijn te combineren met onze eigen kruidenmixen!

BEWAARADVIES

De boerenomelet is het lekkerst als deze direct wordt opgegeten. Het wordt daarom niet aangeraden om dit te bewaren.

BEREIDINGSWIJZE
  1. Hak het sjalotje fijn en smoor deze in een pan met de boter.
  2. Snij de aardappelen, ham en spek. Voeg deze toe aan de pan en bak mee tot dat de aardappelen licht bruin zijn.
  3. Maak van de eieren, room en Bourguignonne kruidenmix een beslag. Voeg de doperwten hieraan toe.
  4. Voeg vervolgens het beslag aan het garnituur toe en maak de omelet verder af op de bekende wijze.
PUUR VELTMAN TIP:

“Voeg een sjalotje toe”

Anderen over Puur Veltman

MARC VELTMAN HOORT GRAAG VAN JE

Contact opnemen

Zoek je iemand om met je mee te denken in de productie van smaakvol voedsel of ben je juist geïnteresseerd in onze kruidenmixen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met me op!