PUURVELTMAN RECEPT
Oval Created with Sketch.

Champignon Crèmesoep

SNEL TE MAKEN
SMEUÏG

In dit recept:

Ingrediënten:

1000 ml. bouillon
400 gr. gesneden champignons
60 gr. boter
40 gr. bloem
50 gr. room
15 gr. Escarienne kruidenmix
Smeuïg
10 minuten

Veltman's Champignon Crèmesoep

Dit recept is heerlijk voor tijdens de lunch of als ontbijt! Ontdek nieuwe smaaksensaties die je nog nooit eerder hebt beleefd. Bekijk ook de andere recepten van Puur Veltman. Veel recepten zijn te combineren met onze eigen melanges!

BEREIDINGSWIJZE
  1. Verhit een pan en voeg hier de boter en vervolgens de champignons aan toe.
  2. Fruit de champignons in de boter aan en breng dit op smaak met de Escarienne mix.
  3. Maak met de rest van de boter en de bloem in een nieuwe pan een roux.
  4. Schenk de bouillon erbij en roer het mengsel glad.
  5. Voeg de champignons aan deze pan toe en laat het geheel even doorkoken.
  6. Als laatst moet de room worden toegevoegd.
BEWAARADVIES

De champignon crèmesoep is tot 2 dagen houdbaar in de koelkast. Als er wat soep overblijft kun je dit de volgende dag nog prima gebruiken voor een heerlijke lunch.

PUUR VELTMAN TIP:

“Voeg 15 gram Escarienne mix toe”

Anderen over Puur Veltman

MARC VELTMAN HOORT GRAAG VAN JE

Contact opnemen

Zoek je iemand om met je mee te denken in de productie van smaakvol voedsel of ben je juist geïnteresseerd in onze kruidenmixen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met me op!