Als food designer zet ik jouw wensen en eisen om in nieuwe, maakbare food concepten. Van de vertaling van een keukenmonster naar de implementatie van de productie. Ik kan je van dienst zijn met de ontwikkeling van een geheel nieuw product of de ontwikkeling van de smaak van een bestaand product. Tevens bied ik verschillende ‘losse’ services aan: voor ieder wat wils.
Zo kan ik je van dienst zijn om de Nutri-Score van je product te verbeteren en om je recepten te versimpelen (less is more!). Hierbij leer ik je over de synergie tussen de verschillende grondstoffen. Daarbij kan ik jouw product ook een clean label verzorgen door alle kleur,- geur,- en smaakstoffen te vervangen door gezondere alternatieven. Tevens kan ik je helpen middels het aanbieden van tips met betrekking tot variatiemogelijkheden en verschillende bereidingswijzen.
Ook met verschillende services gerelateerd aan je marketing en processen kan ik je van dienst zijn. Denk hierbij aan de juiste storytelling over jouw grondstoffen en/of proces. Bovendien ben ik ook zeer ervaren op het gebied van costsaving, problemsolving en het uitvoeren van opportunity checks om de mogelijkheden voor jouw product/organisatie te ontdekken.