PUURVELTMAN RECEPT
Oval Created with Sketch.

Yoghurt crème brûlée met granola

SNEL TE MAKEN
DESSERT

Ingrediënten:

Griekse yoghurt
Holie Granola
Frambozen of rood fruit
Kristal suiker
Heerlijk dessert
5 minuten

Veltman's Yoghurt Crème Brûlée

Dit recept is heerlijk voor tijdens de zondagsbrunch of als dessert! Ontdek nieuwe smaaksensaties die je nog nooit eerder hebt beleefd. Bekijk ook de andere recepten van Puur Veltman. Veel recepten zijn te combineren met onze eigen kruidenmixen!

BEREIDINGSWIJZE
  1. Schep een laagje Holie Granola onderin het glas en verdeel hier frambozen of rood fruit omheen (of meng dit).
  2. Schep vervolgens de yoghurt bovenop het verse fuit en de granola & maak de bovenzijde van de yoghurt zo plat en glad mogelijk.
  3. Strooi daarna een goed hoeveelheid kristalsuiker eroverheen. Met behulp van een brander karameliseer je de suiker.
  4. Serveer de yoghurt voordat de suiker weer zacht wordt.
BEWAARADVIES

Het is mogelijk om dit gerecht gekoeld te bewaren in een verpakking.

PUUR VELTMAN TIP:

“Voor verandering kan je ook cacao poeder erover heen strooien.”

Anderen over Puur Veltman

MARC VELTMAN HOORT GRAAG VAN JE

Contact opnemen

Zoek je iemand om met je mee te denken in de productie van smaakvol voedsel of ben je juist geïnteresseerd in onze kruidenmixen? Aarzel niet en neem vrijblijvend contact met me op!