Veltman's Kruidenboter
Dit recept is heerlijk voor op stokbrood tijdens een borrelplank of als toevoeging bij een maaltijd! Ontdek nieuwe smaaksensaties die je nog nooit eerder hebt beleefd. Bekijk ook de andere recepten van Puur Veltman. Veel recepten zijn te combineren met onze eigen kruidenmixen!
Bereidingswijze
- Smoor de ui (en eventueel de knoflook) in de olie.
- Klop de boter luchtig op met een scheutje witte wijn.
- Voeg de Bourguignonne kruidenmix toe.
- Voeg vervolgens de tuinkruiden toe.
- Tot slot, maak het af met de Culitel en citroensap.
Tips
- Voeg net zoveel Bourguignonne melange toe totdat de boter zout genoeg is.
- Doe er wat Lavas (maggieplant) bij.
- Vergeet niet de knoflook voor gebruik eerst te smoren.
Bewaaradvies
Kruidenboter is in de koelkast 7 dagen houdbaar. Als je een grote portie hebt gemaakt en hier langer van wilt genieten is het beter om deze in te vriezen. In de vriezer is kruidenboter tot wel 3 maanden houdbaar.